Download demo versie

Van de meeste van onze pakketten is een demo versie beschikbaar, deze kunt u hier downloaden. Demo versies zijn gelijk aan de originele versies, maar hebben een beperkte gegevens invoer. Tevens worden er geen bonnen, facturen en dergelijke afgedrukt. Een beperkte helpfunctie is binnen de diverse pakketten aanwezig.

Al onze pakketten hebben veel instelbare opties waarmee de werking ervan aan de wensen van de gebruiker aangepast kunnen worden, daarnaast kunnen alle teksten in de pakketten aangepast worden zodat ze aansluiten bij uw bedrijfstak.

Systeem-eisen

Onze programma's werken op elke computer die Windows XP en hoger draait. Om optimale werking van de software-pakketten te garanderen raden wij op dit moment de volgende minimum configuratie aan:

Pentium IV computer, 512MB intern geheugen,
20,0 GB harddisk, 2xUSB en Cd-rom drive,
SVGA adapter en SVGA Monitor (800x600),
Toetsenbord, muis en bij voorkeur een internetverbinding voor updates en ondersteuning.

Netwerk

Om de programma's multi-user te kunnen gebruiken dienen de computers op een netwerk te zijn aangesloten, dit kan elk netwerk-type zijn dat binnen Windows wordt ondersteund. De programma's zijn getest in de volgende netwerk omgevingen:

Windows, peer-to-peer netwerk
Windows server (diverse versies)
Linux server met SAMBA.

Opties voor balie systemen:

(Bon)printer, klanten display, barcode reader, magnetische pasjes-lezer (magneetkaarten) en netwerk(kaarten).

Download

De demo installatie pakketten zijn tussen 1.0 en 1.5MB groot, ze zijn voorzien van een un-install functie waarmee u de demo weer van uw systeem kunt verwijderen.

InfoSys Demo 
InfoMKB Demo
InfoArt Demo
InfoRest Demo
InfoRent Demo
InfoShop Demo
InfoSport Demo

Werkt u reeds met een van onze pakketen installeer dan in geen geval een van deze demo's in dezelfde directory.
Access Software accepteerd geen aansprakelijkheid voor schade door onoordeelkundige installatie of gebruik van deze demo's.